Svensk Arbetshygien AB bedrivs sedan 1985 med säte i Katrineholm. Där tidigare ägarens dotter, Ann-Louise Ohlsson, har bedrivit företaget framgångsrikt i många år.

-Jag har under en tid funderat på hur jag på bästa sätt ska sälja mitt företag och trappa ner. När så möjligheten dök upp med intresse från Eurofins så kändes det rätt, säger Ann-Louise Ohlsson, ägare för Svensk Arbetshygien.

– Rätt för mig och framförallt för personalen. På ett litet företag blir man lite som en ”familj”. Sen kommer jag naturligtvis att sakna mina arbetskamrater och livet som egen företagare. Jag tror att med Eurofins resurser så finns det stora möjligheter till utveckling av hela verksamheten.

– Nu när jag i Juni slutar mina dagar på Svensk Arbetshygien vill jag tacka alla kunder för ett trevligt och bra samarbete genom åren. Det har varit ett roligt och omväxlande arbete men nu är tiden inne för andra uppgifter som ”pensionär”.

Jag vill även tacka Eurofins och önska Er alla Lycka Till!

Svensk Arbetshygien AB kommer from 1 Juni 2023 ingå under Eurofins Pegasuslab AB men med samma specialisering med samma uppdrag som tidigare.